Ha rossz az idő, irány a fürdő!

Aktuality
Ha rossz az idő, irány a fürdő!

Ha rossz az idő, irány a fürdő!

2017-04-25

Hazai fürdőink rossz idő esetén is remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel kecsegtetnek minden korosztály számára, hiszen beltéri fedett élmény elemeik csak ránk várnak!

A legnépszerűbb fürdők közül ajánlunk most nyolcat, ahol az időjárás sosem akadály.

 

Megújult Élménycentrum Bükfürdőn

Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „bükfürdő beltéri élménycentrum”DSC_4392

Az elmúlt hónapokban több felújításon is átesett a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, melynek eredményeképp kialakítottak egy interaktív vizi játszóteret, valamint egy vihar- és ugrálóöböllel, gyermek hullámöböllel rendelkező medencét. Eső esetén behúzódhatunk az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdőbe: a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek. A csúszdakomplexum négy pályája pedig kihagyhatatlan!

 

Új medencék Berekfürdőn, kiváló gyógyvízzel

Berekfürdői TermálfürdőKéptalálat a következőre: „berekfürdő termál fürdő”

Berekfürdő Magyarország híres gyógyvizű fürdői közé tartozik, mely egyike a legrégebben működő hazai fürdőknek. 2015-ben teljesen megújúltak a fedett létesítményének medencéi, kialakításra került egy gyermek, valamint egy élménymedence is. Így a már meglévő öt kültéri medencéjén túl, a fürdő hűvösebb időszakokban már négy fedett medencével is várja a vendégeket. 

  

Izgalmas új csúszdák Zalakaroson

A Zalakarosi Fürdő 2016 nyarától újdonságokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt: 5 új csúszdát próbálhatnak ki: A Magic Tunnel, Kamikaze, Ufo, Rafting-Inga és Turbo csúszda kitűnő szórakozási lehetőségek jó nyári idő esetén, borúsabb napokon azonban alternatívát nyújt a fedett fürdőrész az év minden napján: két gyógyvizes ülőfürdővel, egy termálvizes medencével, saját pihenőhellyel, szaunablokkal folyamatosan üzemel.

 

Óriáscsúszdák az AquaPalotában

Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „gyula aquapalota”

A teljesen fedett AquaPalota a Gyulai Várfürdő létesítménye, mely 2013 év végén nyílt meg, így válva Dél-Alföld élményelemekkel teli vízi paradicsomává: negyvennél is több élményelem található és közel 900 m2 vízfelülettel rendelkezik. A komplexumban a kikapcsolódni vágyókat két hatalmas óriáscsúszda, kalózhajó, vízibár és játszóterek is várják.

 

Gyönyörű park és 3 fedett medence Mezőkövesden

Kapcsolódó kép

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben 21 medence várja a fürdőzőket egy gyönyörű, parkos területen. Az egész évben nyitva tartó fedett fürdőben gyógymedence, uszoda, pezsgőfürdő, szauna és gyógyászati részleg áll a vendégek rendelkezésére. A szórakozást, felfrissülést a hullámmedence, valamint az élményelemekkel gazdagított felnőtt- és gyermekmedencék szolgálják.

 

Elvarázsolt barlangbirodalom Demjénben

Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „demjén barlangfürdő”

Ússzon, csússzon Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjében, ahol 1500 négyzetméternyi vízfelület titokzatos világa várja. A 760 méteres barlangfürdő a Demjéni Termál Völgyben, a Cascade Barlang és Élményfürdőben fedezhető fel, rafinált csúszdák, meleg vizű barlangok cseppkőmedencéinek társaságában. A színek, a fények és a hangulat garantáltan elvarázsolja!

 

Mórahalmi gyerekparadicsom 3.000 nm-en

Kapcsolódó kép

Igazi családi fürdőnek számít a Szegedtől karnyújtásnyira elhelyezkedő Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, mely a speciálisan gyermekek számára tervezett, több mint háromezer négyzetméteres fedett élményfürdőjével egész évben várja a család minden tagját pihenni, gyógyulni, kikapcsolódni. Különlegessége a többszintű kalandmedence: néhol hidak, lépcsőkarok és szigetek teszik izgalmassá az átjutást. Élményelemek teljes tárháza is megtalálható: vízesés fal, sodrófolyosó, pezsgőpadok, buzgárok és dögönyözők. A bátrabbak a beltéri Anakonda csúszdán, mások pedig a kisebb csúszdán próbálhatják ki magukat, ami előbbivel ellentétben 103 méter helyett csak 76 méter hosszú és 11 méter helyett csak 9 méteres magasságból indul. A szülők wellness élményéről pedig a jacuzzik gondoskodnak, ahonnan kényelmesen ráláthatnak pancsoló gyermekeikre.

 

Gyermek pancsoló és fedett medencék Algyőn

A Csongrád megyei Algyőn található Borbála Fürdő fedett egységében négy medence helyezkedik el. Ezek között találhatunk tanmedencét, wellness funkciókkal ellátott élménymedencét, a kicsik pancsolhatnak a gyermekpancsolóban, valamint élvezhetjük a termálvizes ülőmedence adta lehetőségeket. De a kültéri fedett gyógyvizes medencében is elbújhatunk az eső elől.