Budapesti hotel lett a világ legjobbja!

Aktuality
Budapesti hotel lett a világ legjobbja!

Budapesti hotel lett a világ legjobbja!

2017-01-26

A budapesti Aria Hotel elnyerte a Világ legjobb szállodája díjat a New Yorkban megrendezett TripAdvisor Travelers’ Choice Awards versenyen, a TripAdvisor utazóinak véleménye alapján. A mindössze másfél éve, a Szent István Bazilika szomszédságában nyílt hotel a Library Hotel Collection tagja, és különlegessége az odaadó vendégszeretete mellett a Varró Zoltán dizájner által megálmodott szobák és lakosztályok.

Ugyanis mind a négy szárny más és más zenei stílust képvisel, így megtalálhatóak a klasszikus zeneopera és a kortárs jazz elemei is. Minden vendég kedvére válogathat, hiszen többek között Bob Dylan-, Kodály Zoltán-, Bartók Béla-, Liszt Ferenc-szoba, valamint La Traviata-, és Pillangókisasszony-lakosztály is a rendelkezésre áll.

A kényelemről a Harmony Spa luxusfürdő gondoskodik, a Budapest egyetlen egész évben nyitva tartó tetőterasza pedig a lenyűgöző látkép mellett jógaórákat is kínál.

Méltán lehetünk büszkék a budapesti hotelre, hiszen a Világ legjobb szállodája díj mellett az Aria Hotel a Legjobb Magyar Romantikus Szálláshely, valamint a Legjobb Luxus szállodák kategóriában Európa és Magyarország tekintetében az első helyen szerepel, világviszonylatban a harmadik helyen áll. Továbbá Magyarország Legjobb Szolgáltatást Nyújtó Szállodájának számít, míg Európában a nyolcadik, a világon a tizenhetedik a ranglistán.