Zakopane 1 napos

Zakopane 1 napos, Lengyelország, Zakopane-Tátra régió, 2018-07-28, Önellátás
Zakopane 1 napos
Időpont:
2018-07-28 – 2018-07-29
Időpont változtatás
Időtartam:2 nap / 1 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:61648486
6 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Leírás
Zakopane Közép-Lengyelország déli részén, a szlovák határ közelében található, Lengyelország legmagasabban fekvő alpesi jellegű városa, a Tátra lábánál. Kedvelt üdülőközpont, ideális hely túrázásokra, hegymászásokra és télen a síelésre.

Híres kulturális központ, melyet a gurálok laknak (lengyel-szlovák határon élő, nyugati szláv népcsoport), akik méltán híresek vendégszeretetükről és fafaragó művészetükről. Házaikat fából építették, csavarok és fémszögek felhasználása nélkül. Ma is hagyomány, hogy házaikat évente többször is lesúrolják szappanos vízzel és rizskefével a tisztaságuk megőrzéséért.

Kihagyhatatlan élmény a helyi piac fafaragványaival, sajtjaival, kézműves termékeivel, bőráruival. Érdemes felmenni siklóval 1128 méter magasra a Gubalówka-ra, ahol kihagyhatatlan panoráma tárul elénk a Magas-Tátrára és a Kasprovy-csúcsra is.
Fent éttermek, bárok, kávézók és további szuvenír üzletek találhatók. Nyáron bobpálya és kalandpark is várja az érdeklődőket.
Közlekedés
autóbusszal
Program
Indulás Budapestről 05:00-kor a Hősök teréről, az Euro-Travel feliratú autóbusszal, majd folyamatos utazás, technikai megállókkal.

Érkezés Zakopane-ba a délelőtti órákban, majd rövid városnézés idegenvezetéssel.
A szabadprogram alatt érdemes meglátogatni a híres piacot, ahol híres füstölt házisajtok, jó minőségű bőrárúk, gyapjútermékek, fafaragványok széles választéka található meg.
Ezt követően lehetőség van fogaskerekűvel feljutni a Gubałówka-ra, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk a Tátra vonulatairól. Nem csak a panoráma miatt érdemes felmenni, kézművesek, teraszos éttermek, bárok találhatók 1128 m magasságban.
Hazaindulás este 18.00 órakor.
Érkezés Budapestre kb. éjfélkor.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az ár tartalmazza
Az utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
Foglalási díj: 1.000.- Ft/fő
BBP biztosítás: 550.- Ft/fő

Választott utazás: Zakopane 1 napos | Zakopane-Tátra régió | autóbusz | Időpont: 2018-07-28 – 2018-07-29 | Önellátás | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI