Velencei karnevál

Utazás keresés
Ország és régió kiválasztása
Részletes keresés
Velencei karnevál - Olaszország - Veneto - Velence

Velencei karnevál starstarstar

Velencei karnevál
Közlekedés:autóbusz
Repülőtér-
Indulás:-
Ellátás:Reggeli
Program
1. nap: Budapest-VelenceIndulás a kora hajnali órákban Szlovénián keresztül Olaszországba. Utazás a Velence környéki szálláshelyre. Szálláshely elfoglalása, majd kirándulási lehetőség Velencébe (Hajójegy: 20 EUR/fő). Elutazás bérelt hajóval az Úszó városba. Városnézés a karneváli hangulatú városban a legfontosabb látnivalókkal. Belvárosi sétánk során láthatjuk a híres Sóhajok hídját, a Szent Márk tér nevezetességeit, majd rövid szabadidő a Rialto hídjánál. Félpanzió esetén vacsora egy belvárosi étteremben, majd búcsú a cölöpökre épült várostól és visszautazás a szállodába a késő esti órákban.

2. nap: Burano-Murano-VelenceUtazás a kikötőbe, majd hajókirándulás a lagúna két legszebb szigetére. Első megállónk a télen is lenyűgöző Burano, ahol a bájos városközpontban a csipkekészítés rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk. Programunk Murano szigetén folytatódik, ahol egy rövid bemutatót is megtekintünk az egyik üvegfújó műhelyben. Érkezés Velencébe, a Szt.Márk öbölbe a déli órákban, majd a városnézés folytatása, illetve részvétel a Karnevál programjain. Visszautazás a szállodába az esti órákban. (Hajójegy: 40 EUR)

3. nap: Grado-Aquileia-BudapestUtazás a Nap Szigeteként is gyakran emlegetett Grado városába. A szigetet hídon közelítjük meg és a jellegzetes lagúna világot érintve, a távolból láthatjuk az Isola Barbana szentélyének épületét is. Végigsétálunk a történelmi belváros hangulatos kis utcáin, majd továbbutazás Aquileia-ba. Rövid megállónk alkalmával megtekintjük a Világörökséghez tartozó Bazilika csodálatos mozaik remekeit, majd utazás Magyarországra. Érkezés a késő esti órákban.
Árlista
Utazás: autóbusszal           Szállás: *** szálloda                  Ellátás: reggeli
Részvételi díj: 39.900,-Ft/fő,
  Félpanzió: 8.000,-Ft/fő, Egyágyas felár: 9.000,- Biztosítás: 1.650,-Ft/fő, Sztornó biztosítás: 1,5 %
Felszállási lehetőségek:Budapest-Déli pu. Koronaőr köz: 05:30Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20Balatonakarattya-Lukoil: 06:45Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00Balatonlelle-Marche: 07:35 Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20

Az ár tartalmazza
Utazás busszal, Szállás, Idegenvezető, Ellátás megadott szerint
Az ár nem tartalmazza
Belépők, Adó - Vevő


A GPS koordináták nem elérhetőek