Velencei Karnevál - Nyitó I.

Velencei Karnevál - Nyitó I., Olaszország, Veneto, 2018-01-26, Ellátás nélkül

Velencei Karnevál - Nyitó I.

Velencei Karnevál - Nyitó I.
Időpont:
2018-01-26 – 2018-01-28
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:57181451
10 900 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Velence az év minden szakában kitűnő úti cél, a Karnevál idején azonban még több érdekességet kínál.

Ez a hétvége, bár hivatalosan már a Karnevál része, még kevés kísérőprogrammal és kevesebb turistával csábítja a városba az érdeklődő turistákat. Ilyenkor már sétálnak maszkosok a városban, de kisebb programok és eldugottabb helyeken megrendezett események jelentik a Karnevál "főpróbáját".

Azon Utasainknak javasoljuk ezt a hétvégét, akik nem annyira a Karnevál nyüzsgését keresik, ellenben örömmel veszik a maszkosok jelenlétét, s kényelmes, nyugodt sétával kívánják felfedezni a várost.

Kihagyhatatlan élmény sétálni a város eldugott terein, felfedezni a sikátorokat, gondolázni, vacsorázni egy kellemes helyi étteremben, vagy kirándulni egyet az üvegfúvás fellegvárába, Murano szigetére.
Ellátás
Önellátás
Közlekedés
Nyugati típusú, emelt szintű autóbuszokkal.
(Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy mosdó az autóbuszok többségében már nem található, ahol pedig van, a téli hideg miatt technikai okokból nem használható!)
Program
Péntek:
Indulás Budapestről 22:00-kor a Hősök teréről, az Euro Travel feliratú autóbuszokkal. Folyamatos utazás technikai pihenőkkel Punta Sabbioni-ba.

Szombat:
Érkezés a reggeli órákban, majd behajózás Velencébe.

Szombat délelőtt:
Velencei városnézés: Riva degli Schiavoni – Chiesa della Pieta’(Vivaldi temploma, megtekintése kívülről) – Sóhajok hídja – Piazzetta – Piazza San Marco (Szent Márk tér) – Szent Márk Bazilika (megtekintés kívülről) – Via Mercerie – Ponte di Rialto (Rialto híd). Ezt követően szabadprogram.

Szombat kora délután:
Fakultatív kirándulás a világhírű muranói üvegmanufaktúrába. Rövid látogatásunk során kétféle technika bemutatásával kapunk betekintést az üvegfúvók tradicionális munkájába. Ezt követően vásárlási lehetőség, majd rövid séta a szigeten található „Basilica di Santa Maria e Donato” bazilikához, ahol Gellért püspökünk földi maradványait helyezték el. Ezt követően visszautazás Velencébe. Szabadprogram a karneváli forgatagban.

Szombat este:
Hazaindulás az esti órákban. Hajózás Punta Sabbioni-ba, majd folyamatos utazás technikai pihenőkkel.


Vasárnap:
Érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.
(A forgalom és az útviszonyok függvénye a pontos hazaérkezés!)
Az ár tartalmazza
Az utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
- Foglalási díj (1.000.- Ft/fő)
- BBP biztosítás igény szerint (1.050.- Ft/fő)

Helyszínen kötelezően fizetendő hajójegy: 35 €/fő
Murano sziget fakultatív program (2-2,5 órás időtartam): 15 €/fő

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Velencei Karnevál - Nyitó I. | Veneto | autóbusz | Időpont: 2018-01-26 – 2018-01-28 | Ellátás nélkül | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Orient Eventive Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI