Varázslatos Ligúria és egy csipetnyi francia Riviéra

Varázslatos Ligúria és egy csipetnyi francia Riviéra, Olaszország, Ligúria, Imperia - Porto Maurizio, 2018-06-17, Reggeli

Varázslatos Ligúria és egy csipetnyi francia Riviéra starstarstar

Varázslatos Ligúria és egy csipetnyi francia Riviéra
Időpont:
2018-06-17 – 2018-06-24
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:53038370
129 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot ittKategória: **
Program
1. nap: Budapest-Ligúr tengerpart
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel az olasz riviérára. Érkezés az esti órákban a Genova környéki szálláshelyre. A mai napon nincs vacsora a szállodában!

2. nap: Ligúr tengerpart
Reggeli után egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton.

3. nap: Francia riviéra-Cannes-Nizza-Antibes-Monte Carlo
Egész napos kirándulás a Francia Riviéra legszebb városaiba. A kora reggeli órákban elutazás Cannes-ba, a filmfesztiválok híres városába. Csodálatos sziklás tengerszakaszok mellett érkezünk a Cote d’Azur egyik legjelentősebb városába, Nizzába. Délután rövid látogatás a festői Antibes-ban, az Azúrpart legromantikusabb kisvárosában. Hazautazásunkat rövid sétával zárjuk Monte Carlo-ban (Óváros, Hercegi Palota, Kaszinó). Visszaérkezés a szálláshelyre a késő esti órákban (Ár: 35EUR/fő).

4. nap: Menton-San Remo-Imperia
Szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy délután fakultatív kirándulási lehetőség a francia riviéra hangulatos kisvárosába Menton-ba. Gyalogos városnézés, majd utazás a Virágok városába, a Capo Nero és Capo Verde öblök partján fekvő San Remo-ba. Séta az óvárosban (La Pigna), ahol keskeny és meredek utcácskák, fedett sétányok és apró terek váltogatják egymást. Búcsú a 'Riviéra dei Fiori'-tól, majd visszautazás Imperia városába, látogatás az olíva múzeumban (Ár: 20EUR/fő).

5. nap: Cervo-Hanbury Botanikus kert-Dolceacqua

Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás Ligúria tartomány legelbűvölőbb városaiba. Első megállónk Cervo festői kisvárosa lesz. Majd következik Ventimiglia közelében a híres Hanbury botanikus kert, majd a Nervia folyó völgyében fekvő Dolceacqua jellegzetes középkori városába utazunk. A városka egyedülálló báját nehéz szavakba foglalni, de szabadidőnk keretén belül lehetőségünk lesz a zegzugos sikátorok, kézműves boltok felfedezésére is. Visszautazás a szálláshelyre (Ár: 20 EUR/fő).

6. nap: Hajókirándulás
Szabadprogram, majd délután fakultatív hajókirándulás a Ligur-tengeren, fürdőzési lehetőséggel (Ár: 35EUR/fő).

7. nap: Genova-Milánó
Utazás a tenger és a helyek között fekvő Genova városába. Városnézés Ligúria tartomány fővárosában. Belvárosa Európa legnagyobb területű középkori városmagja, kihagyhatatlan élmény. Továbbutazás Lombardia tartomány fővárosában, Milánóba, mely a XV. században a Visconti és Sforza nemesi családok uralkodása alatt Itália egyik legjelentősebb reneszánsz központjává nőtte ki magát. A Piazza Cavour, Sforza kastély, Dóm tér, Galleria Vittorio Emanuele II. és a Scala épületének megtekintése után utazás a Garda tó közeli szálláshelyre.

8. nap: Verona-BudapestVárosnézés Veronában. Az Adige partján fekvő város 2000 óta a Világörökség része. Belvárosi séta a „szerelmesek városában”, majd hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.
ÁrlistaUtazás:
autóbusszal   Szállás: **/*** szálloda  Ellátás: reggeli

 Részvételi díj:  06.hó: 129.900.- Ft/fő, 08.hó: 134.900,- Ft/fő
 Félpanzió (6 vacsora): 16.500,-Ft/fő Egyágyas felár: 28.000,-Ft/fő
Biztosítás: 4.520,-Ft/fő Sztornó biztosítás: 1.5%


Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Francia Riviéra kirándulás 35 EUR
Menton - San Remo kirándulás 20 EUR
Hanbury Botanikus kert-Dolceaqua kirándulás 20 EUR
Hanbury botanikus kert 7,50 EUR-9 EUR
Hajókirándulás 35 EUR
Milanó belépési díj 5 EUR 
Monte Carlo / Hercegi Palota 9 EUR


*A fakultatív kirándulásokon való részvétel valamint a magyar nyelvű tárlatvezetéseken való részvétel nem kötelező, az egyes helyszínek és múzeumok egyénileg is meglátogathatóak.

Utazás: emelt szintű autóbusszal történik, - video, vagy DVD; büfé.
Indulás: Budapest, Déli pályaudvar Koronaőr köz  TÉRKÉP

Felszállási lehetőségek:Budapest-Déli pu., Koronaőr köz 05:00 Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  05:45Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO  06:30Balatonlelle-Marche  07:05Nagykanizsa-TESCO parkoló 07:30

Az ár tartalmazza
Szállás, Idegenvezető, Utazás busszal, Ellátás megadott szerint
Az ár nem tartalmazza
Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Idegenforgalmi adó - helyszínen fizetendő, Belépők, Fakultatív programok

Választott utazás: Varázslatos Ligúria és egy csipetnyi francia Riviéra | Imperia - Porto Maurizio | autóbusz | Időpont: 2018-06-17 – 2018-06-24 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI