Santa Sophia Hotel

Santa Sophia Hotel, Törökország, Isztambul, 2018-02-23, Ellátás nélkül
Santa Sophia Hotel
Időpont:
2018-02-23 – 2018-02-25
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:56153653
Oszd meg barátaiddal!
86 426 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Ez az elragadó szálloda alább található: Old City. A létesítmény összesen 40 vendégszobát kínál. A(z) Santa Sophia Hotel 2005 évben lett teljesen átalakítva. Ez a hotel ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. A recepció 24 órán át, a hét minden napján nyitva tart. Sajnos nincsenek olyan lakótéri egységek, ahová az utazók egy kiságyat kérhetnek a kisgyermekek számára. A létesítmény közösségi helyiségei mozgássérültek számára is hozzáférhetőek. Erre a szálláshelyre háziállatok nem hozhatók. A vendégek kényelme érdekében repülőtéri transzfer szolgáltatás is rendelkezésre áll. Minden az ingatlanban megszálló vendég örömét leli majd a szálláson felszolgált ételekben. A(z) Santa Sophia Hotel ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Santa Sophia Hotel | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-02-23 – 2018-02-25 | Ellátás nélkül | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Orient Eventive Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI