Santa Ottoman Hotel

Santa Ottoman Hotel, Törökország, Isztambul, 2018-05-18, Reggeli
Santa Ottoman Hotel
Időpont:
2018-05-18 – 2018-05-20
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58963493
74 916 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Ez az elragadó szálloda ideális választást kínál családok számára, és a következő helyen található: New City. A város központjától alig néhány lépésre épült szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legfontosabb szórakozási lehetőségek a szálloda közelében találhatók. A város legfontosabb tömegközlekedési megállóiból a szálloda könnyen elérhető. A szálláshely 1000 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. A vendégek mindössze 16. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A szálláshely 1000 méterre, gyalogos távolságon belül található a kikötőtől. A vendégszobák száma összesen 20. A(z) 2015. évben a szálláshelyet teljesen átalakították. A hotel egész területén Wi-Fi is rendelkezésre áll. Ez a hotel 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. A(z) Santa Ottoman Hotel néhány kisággyal rendelkező lakegységet is kínál a kicsik számára, így ideális a gyerekekkel utazó családok számára. A(z) Santa Ottoman Hotel akadálymentesített, és minden vendégszoba hozzáférhető a mozgáskorlátozottak számára. Ebben az ingatlanban háziállatokat is szívesen látnak. Az ebben az épületben megszálló vendégek igénybe vehetik a felkínált transzfer szolgáltatást. Ez az épület büszke az általa kínált étkezési lehetőségek széles skálájára, melyek ízletes kulináris specialitásokkal várják a vendégeket. , A hotel gyógy- és wellness szolgáltatásokat kínál. , A vendégek hozzáadott kényelmét üzleti létesítmények és szolgáltatások szolgálják. és A létesítmény gasztronómiai kínálata biztosan elkápráztatja majd a látogatókat finom ételeivel és varázslatos hangulatával. A létesítmény ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Santa Ottoman Hotel | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-05-18 – 2018-05-20 | Reggeli | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Orient Eventive Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI