Nagy körutazás Kubában, üdüléssel Varaderón

Nagy körutazás Kubában, üdüléssel Varaderón, Kuba, 2018-10-18, Program szerint

Nagy körutazás Kubában, üdüléssel Varaderón

Nagy körutazás Kubában, üdüléssel Varaderón
Időpont:
2018-10-18 – 2018-10-30
Időpont változtatás
Időtartam:13 nap / 11 éj
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:62877145
749 000 Ft -tól ( | -0 %)

Lead
13 nap / 11 éj2018. október 18-30.Kuba
Leírás

Kuba legendás szigete nem csak a szép tengerpartok, a szivar és a rum hazája. Nyugaton csodálatos dohányültetvények és természeti képződmények, délen a legszebb gyarmati városkák, keleten Camagüey és Santiago de Cuba varázslatos városa található, hogy a sziget minden arcát láthassa az utazó. Természetesen nem maradhat ki a különleges hangulatú főváros, Havanna sem, ahol a régi amerikai autók forgataga és a megkopott paloták varázsa semmihez sem hasonlítható. A látnivalók sokaságát Varaderó méltán híres tengerpartján pihenhetik ki.

1. nap / október 18. / Havanna

Elutazás Budapestről átszállással. Délután megérkezés Havannába, vacsora és szállás. Az ötszáz éves település, Kuba fővárosa, a karibi szigetvilág egyik legszínesebb és legelevenebb városa, a spanyol gyarmati települések legszebb és legjellegzetesebb példája, óvárosa a Világörökség része. Az 1920-as években, az Egyesült Államok-beli alkoholtilalom idején Havanna az amerikaiak kedvelt nyaralóhelyévé vált, számos éjszakai klub és szerencsebarlang működött a városban, melyeket a forradalom 1959-ben történő győzelme után bezártak, ennek ellenére a mai napig érezhető hatásuk Kubában. A nehéz életkörülmények ellenére a kubaiak életszeretete sosem kopott meg - a zene, a tánc, az életöröm jellemzi a várost. Mindenhol szól a zene, a forró ritmusok, az ötvenes évekből megmaradt színes amerikai autócsodák, a kapuk mellett szivarozó, táncoló nagymamák, bódító színek kápráztatják el a látogatót.Szállás Havannában.

2. nap / október 19. / Havanna

Ismerkedés az Ó- és Új-Havanna főbb nevezetességeivel: Katedrális tér, La Bodeguita del Medio - a bár, ami nemcsak Hemingway, hanem többek között Gabriel García Marquez és Marlene Dietrich kedvenc helye volt Havannában, Plaza de Armas, San Francisco de Asis tér, Mercaderes és Obrapia utcák, Palacio de los Capitanes Generales, Elnöki Palota, Kapitólium, Forradalom tér, Havannai egyetem. Ebéd egy helyi étteremben. Vacsora után fakultatív program: a híres Tropicana Show megtekintése. A Tropicana mulató nagyszabású, látványos előadása kétszáz táncossal: két órás program három színpadon, élőzenekarral. Üdvözlőitallal, ¼ üveg rummal, snackkel, egy pohár kólával.Szállás Havannában.

3. nap / október 20. / Havanna

Szabadidő Havannában vagy egész napos fakultatív kirándulás ebéddel Pinar del Rio tartományba. Itt termesztik a világ legjobb dohányát a zöldellő ültetvényeken. Látogatás a Világörökség részét képező, festői Viñales-völgyben, egy rumfeldolgozó üzemben és egy szivargyárban. Délután Havanna felfedezése, séta az óvárosban egyéni programként az idegenvezető kiséretében.Vacsora és szállás Havannában.

4. nap / október 21. / Guamna, Cienfuegos, Aldea Taína

Elutazás Cienfuegosba, a „Dél gyöngyébe” a sziget déli részének egyik legszebb gyarmati városkájába. Útközben látogatás egy krokodilfarmon Guamában és a Fiesta Campesina farmon, ahol a sziget növény- és állatvilágát mutatják be, majd hajózás az Aldea Taína indián faluban, ahol a sziget őslakosainak életével ismerkedhetünk meg. A cienfuegosi ebéd után városnézés: Palacio de Valle, José Martí tér a régi Thomas Terry színházzal.Utazás Trinidadba illetve környékére, ahol vacsora és szállás.

5. nap / október 22. / Trinidad

Városnézés a szűk utcácskáival, színes házaival, megkopott fényű palotáival is lenyűgöző látványt nyújtó Trinidadban, amely egykor cukorültetvényeinek köszönhette gazdagságát. A város főbb látnivalóinak - Santísima Trinidad tér, Romantic Museum, Canchanchara bár - megtekintése után ebéd, majd továbbutazás Camagüeybe. Útközben megálló a Manaca Iznaga toronynál, majd panoráma városnézés Sancti Spíritusban.Megérkezés Camagüeybe vagy környékére, ahol vacsora és szállás.

6. nap / október 23. / Camagüey

Városnézés a gyarmati időket idéző Camagüeyben. A San Juan de Dios tér, a katedrális, az Ignacio Agramonte tér és más látnivalók megtekintése. Panoráma városnézés Bayamóban. Továbbutazás Santiago de Cubába, a hegyek és a Karib-tenger közé épült igazi karibi hangulatú városkába, melynek szépsége vetekszik Havannáéval. Színes spanyol-afrikai kultúrája egyedülálló, a rum hazája és a forradalom szülőhelye, Kuba mára világhírű zenei stílusai közül a legtöbb innen származik.Vacsora és szállás.

7. nap / október 24. / Santiago de Cuba

Városnézés Santiago de Cubában: a Céspedes park, a Castillo del Morro, a Katedrális és más látnivalók. Ebéd után látogatás El Cobre híres zarándokhelyén. Vacsora és szállás Santiago de Cubában.

8. nap / október 25. / Varaderó

Elutazás belső repülőjárattal a menetrendtől függően Havannába, ahonnan transzfer Varaderóra (a belső repülőjárat menetrendje változó). A félsziget 20 km hosszú képeslapra illő hófehér homokos partszakasszal, parádés naplementéivel és a kristálytiszta tengerével a legnépszerűbb kubai üdülőhely.

9-11. nap / október 26-28. / Varaderó

Üdülés all inclusive ellátással Varaderón, tengerparti szállodában.

12. nap / október 29. / Havanna

Transzfer a havannai repülőtérre, elutazás menetrend szerinti járattal Budapestre.

13. nap / október 30. / Budapest

Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

Szolgáltatás
  
Az ár tartalmazza
Időpont:
2018. október 18-30.Időtartam:
utazással együtt 13 nap / 11 éjUtazás útvonala:
3 éj Havanna vagy környéke, 1 éj Trinidad vagy környéke, 1 éj Camagüey, 2 éj Santiago de Cuba, 4 éj VaraderóUtazás részletei:
Budapest - Havanna- Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, valamint belső repülőjárattal Santiago de Cuba - Havanna útvonalon, a körutazás alatt légkondícionált autóbusszalTervezett menetrend:Elhelyezés:
középkategóriájú szállodákban a helyi besorolás szerint, Varaderón felár ellenében négy- vagy
ötcsillagos szálloda is foglalható (a részvételi díj középkategóriájú üdülőszállodára vonatkozik
Varaderón), kétágyas szobában.Ellátás:
a körutazás alatt reggeli, vacsora és 5 ebéd, Varaderón all inclusiveMinimum létszám:
15 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)Idegenvezető:
kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Szállás

Havanna óváros és modern negyed • Pinar del Rio ültetvényei • Cienfuegos • Guama • Trinidad • Sancti Spiritus • Camagüey • Santiago de Cuba • Varaderó óceánpart


Választott utazás: Nagy körutazás Kubában, üdüléssel Varaderón | Kuba | repülő | Időpont: 2018-10-18 – 2018-10-30 | Program szerint | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI