Lemon Residence

Lemon Residence, Törökország, Isztambul, 2018-05-18, Ellátás nélkül
Lemon Residence
Időpont:
2018-05-18 – 2018-05-20
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:55022318
68 022 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Ez az elragadó apartman szálloda itt létesült: Old City. A város központjától alig 240 méterre található apartman szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legfontosabb szórakozási lehetőségek a birtok közelében találhatók. Az utazók számára 100 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A legközelebbi strand és a létesítmény 1. 5 kilométerre fekszik egymástól. Az ügyfelek mindössze 20. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A birtok 2. 0 kilométerre található a kikötőtől. Ez a kényelmes ingatlan garantálja a csendes itt tartózkodást, mivel csak 10 lakótéri egységből áll. A(z) 2011. évben a szálláshely renováláson esett át. Azok, akik ebben az épületben szállnak meg, a Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően mindig naprakészek maradhatnak. Mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, kiélvezheti a 24 órán át rendelkezésre álló recepció kényelmét. Igény esetén minden lakegységben kiságyat is biztosítanak a kisgyermekek számára. Ebbe az épületbe háziállatok nem hozhatók. Mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, igény esetén használhatja a repülőtéri transzfer szolgáltatást. Az üzleti célból utazók igénybe vehetik a rendezvénytermeket, melyek ideálisak egy üzleti szeminárium vagy egy különleges esemény megtartására. Ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat kell fizetni.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Lemon Residence | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-05-18 – 2018-05-20 | Ellátás nélkül | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Orient Eventive Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI