Kreuzenstein vára, és Klosterneuburg

Kreuzenstein vára, és Klosterneuburg, Ausztria, 2018-08-18, Önellátás

Kreuzenstein vára, és Klosterneuburg

Kreuzenstein vára, és Klosterneuburg
FM
Időpont:
2018-08-18 – 2018-08-18
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap / 0 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:60981475
7 190 Ft -tól (13 990 Ft | -49 %)

Ellátás
Önellátás
Közlekedés
Autóbusszal
Program
Indulás reggel 7:00-kor Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkolóból (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Bécstől 20 km-re a Duna völgyében, Leobendorf felett egy erdős dombra épült lélegzetelállító vár már messziről látható. A jelenleg látható vár megépítése Johann Nepomuk Wilczek gróf nevéhez köthető, aki 1874 és 1907 között román és gótikus stílusjegyek keverésével álmodta újra. A gróf (Ferenc József udvari kamarása) nagy műgyűjtő hírében állt, elsősorban a középkor emlékei, műkincsei érdekelték. Az épület termein végighaladva megelevenedik előttünk a középkori nemesi élet többek között bemutatásra kerül Ausztria egyik legnagyobb magánkézben lévő fegyvergyűjteménye. A várkápolna ékessége egy Tirolból származó gótikus szárnyas oltár. A zenekedvelőknek igazi ritkaság az itt látható XV. századi orgona. A palotaszárny számos érdekességet tartogat számunkra. Kőhajító szerkezet, és ostromgépek A hatalmas kupola alatti középkori konyha közepén tonnányi súlyú asztallap áll egyetlen fából kifaragva, körülötte óriási konyhaépülettel.

Továbbutazás Klosterneuburgba, ahol helyi vezetőnkkel felfedezzük a 900 éves Ágoston-rendi apátságot mely Ausztria egyik kulturális, és szellemi központja. Legkiemelkedőbb látnivalója a páratlan műkincsei közül a XII. századi verduni oltár.

Indulás haza a délutáni órákban. Visszaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban.
Az ár tartalmazza
Az autóbuszos utazás, és az idegenvezetés költségét.
Az ár nem tartalmazza
Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (buszon fizetendő)
Belépők hozzávetőleges árai kb.: 20 €/fő
BBP biztosítás: 550 Ft/fő (70 éves korig)
BBP biztosítás: 1.100 Ft/fő (70 év felett)
20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
Kedvezmények
Részvételi díj: 13.990 Ft/fő Akciós ár: 7.190 Ft/fő

Választott utazás: Kreuzenstein vára, és Klosterneuburg | Ausztria | autóbusz | Időpont: 2018-08-18 – 2018-08-18 | Önellátás | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI