Kathmandu - Bhaktapur - Chitwan Nemzeti Park - Pokhara - Phewa-tó - Patan

Kathmandu - Bhaktapur - Chitwan Nemzeti Park - Pokhara - Phewa-tó - Patan, Nepál, 2018-03-20, Program szerint

Kathmandu - Bhaktapur - Chitwan Nemzeti Park - Pokhara - Phewa-tó - Patan starstarstar

Kathmandu - Bhaktapur - Chitwan Nemzeti Park - Pokhara - Phewa-tó - Patan
Időpont:
2018-03-20 – 2018-03-28
Időpont változtatás
Időtartam:9 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:47967977
299 000 Ft -tól ( | -0 %)

Tervezett program:


1. nap: Budapest ...


Elrepülés Budapestről átszállásokkal Nepál fővárosába, Kathmanduba. Étkezés és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.


 


2. nap: ... Delhi - Kathmandu - Kathmandu-völgy - Bhaktapur


Érkezés Delhibe, majd továbbrepülés Kathmanduba menetrendtől függően. Érkezést követően kirándulás Bhaktapurba, mely város építészeti emlékei az UNESCO Világörökség részét képezik. Felkeressük a Durbar teret, ahol megcsodálhatjuk a Malla uralkodók palotáját, benne a Taleju szentéllyel, elsétálunk a Taumadhi, Dattatraya és a fazekasok terére. Végezetül megnézzük Boudhanat sztúpáját, a világ legnagyobb ilyen létesítményét és búcsúzóul részt veszünk egy buddhista szertartáson, ahol áldásban is részesülünk. Vacsora és szállás Kathmanduban.


 


3. nap: Kathmandu - Chitwan Nemzeti Park


Reggeli után folytatjuk utunkat a Chitwan Nemzeti Parkba. Szállásunk elfoglalása után ebéd, majd körülnézünk a környéken. Délután felkeresünk egy, a Radjaszthanból menekült Tharu nép lakta falut, és ellátogatunk egy elefántiskolába. Vacsora és szállás a nemzeti parkban, bungalowban.


 


4 nap: Chitwan Nemzeti Park


Reggeli. A Chitwan Nemzeti Park a Himalája lábainál fekvő, 1984 óta UNESCO védelem alatt álló, 93.200 hektár területű nemzeti park, India és Nepál határán. Flórája és faunája rendkívül gazdag. Különlegességét annak köszönheti, hogy az egyszarvú rinocérosz és a bengáli tigris utolsó természetes élőhelye. A nap folyamán ismerkedés a dzsungellel elefántháton, kenuval. Napközben ebéd. Vacsora és szállás a nemzeti parkban.


 


5. nap: Chitwan Nemzeti Park - Pokhara - Phewa-tó


Reggeli után utazás Pokharába, Nepál második legnagyobb városába. Pokharából lenyűgöző panoráma nyílik a Himalája hófödte csúcsaira. Érkezést követően hajókázás a Phewa-tavon. A Phewa-tó közepén található kétszintes pagoda Ajima istennő tiszteletére épült, szombatonként hívek árasztják el a pagodát, hogy állatáldozatokkal engeszteljék ki az istenséget. Később megnézzük a Barahi templomot, amely a legfontosabb vallási emlékmű Pokharában. Vacsora és szállás Pokharában.


 


6. nap: Pokhara - Davis-vízesés - tibeti tábor


Reggeli után folytatjuk városnézésünket Pokharában. Ezt követően szabad program vagy fakultatív programlehetőség: ellátogatunk a Davis vízeséshez (Patale Chango), majd megnézünk egy tibeti tábort. Délután megtekintjük a bazár közepén található Bindyabasini templomot is, amelyet Bhagwati isten tiszteletére emeltek. (A program ára: 19.800 Ft.) Vacsora és szállás Pokharában.


 


7. nap: Pokhara - Katmandu


Reggeli után visszautazás Kathmanduba. Délután megtekintjük Pashupatinathot, a hinduk legszentebb szentélyét, ahol a Himalájában lakó Shivát tisztelik. A Gangeszbe torkolló Bagmati-folyó ghat-ján égetik a halottakat a hindu szokásoknak megfelelően. Vacsora egy városi étteremben, miközben megismerjük a nepáli nép zenéjét és táncait is és szállás Kathmanduban.


 


8. nap: Kathmandu-völgy - Swayambhunath - Patan - Kathmandu ...


Reggeli, majd Kathmanduban Palota teret látogatjuk meg - az UNESCO Világörökség része - és felkeressük az élő szűz istennőt, a Kumarit. Délután a Swayambhunathot, a világ egyik legrégebbi sztúpáját nézzük meg, amit a majmok szentélyeként ismernek. A legenda szerint a "magát megteremtő” sztúpához köthető a Kathmandu-völgy születése. A sztúpától gyönyörű a kilátás a városra. Délután ellátogatunk Patanba, a négy III. századi, még Ashoka császár emeltette sztúpákkal határolt kézművesek, művészek városába. Körbesétálunk az egykori uralkodói "palota téren", a Durbar téren. Transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.


 


9. nap: ... Budapest


Érkezés Budapestre menetrendtől függően.


 


Az út által érintett UNESCO Világörökségek:


-        Kathmandu-völgy


-        Chitwan Nemzeti Park


 


A változtatás jogát fenntartjuk!

A 215 USD a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő


 


Borravaló: ajánlott 5 USD/fő/nap


A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:


 -       repülőjegy


 -       BBP biztosítás


 -       közlekedés légkondicionált autóbusszal, kisbuszokkal, csónakkal


 -    elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, a Chitwan Nemzeti          Parkban bungalowkban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel


 -       magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető



Minimum létszám: 18 fő



13-17 fő közötti felár: 12.000 Ft



 





Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és minimum 2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie.


A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 EUR = 315 HUF, 1 USD = 275 HUF árfolyamig érvényesek.


Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal.


 




Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu  weboldalon talál.



Gyáli út, Tel.: (1) 476-1100

Nem található a szálloda áttekintése.



Választott utazás: Kathmandu - Bhaktapur - Chitwan Nemzeti Park - Pokhara - Phewa-tó - Patan | Nepál | repülő | Időpont: 2018-03-20 – 2018-03-28 | Program szerint | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Orient Eventive Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI