India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel

India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel, India, 2018-09-14, Reggeli

India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel

India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel
Időpont:
2018-09-14 – 2018-09-21
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:61381827
89 000 Ft -tól ( | -0 %)

A szervező utazási iroda megjelölése : India Arany Háromszög körutazás, angol nyelvű idegenvezetéssel
Leírás

8 nap / 5 éj

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, átszállással.

2. nap: Kora reggel érkezés Delhi-be, transzfer a szállodába, csomagok elhelyezése. A szobákat 12:00 órától lehet elfoglalni (korai bejelentkezés felára: 22.000 Ft / szoba). Délután pihenés, szabadprogram, este csoporttalálkozó rövid utastájékoztatóval. Szállás Delhi-ben.

3. nap: Reggeli a szállodában. Városnézés Ó-Delhi-ben, melynek során megcsodálhatják kívülről az 1648-ban épített Vörös Erődöt, az egykori mogul hatalom jelképét. Nevét jellegzetes színű homokkőből épült falairól kapta. Felkeresik India legnagyobb mecsetjét, a Jama Masjid-ot. Rövid séta a nyüzsgő Chandni Chowk bazársoron, majd ellátogatnak Mahatma Gandhi emlékhelyéhez, a Raj Ghat-hoz. A városnézés Új-Delhi nevezetességeivel folytatódik. Ezt a negyedet angol gyarmatosítók tervezték és építették. Széles sugárutak, zöldellő parkok és elegáns épületek jellemzik. A XVI. században élt Humájun császár síremlékének felkeresése, az India Kapu, a Parlament és a Qutab Minar torony megtekintése. Szállás Delhi-ben.

4. nap: Reggeli után utazás Jaipur-ba (kb. 6-7 óra), Rajasthan állam fővárosába. Szállás Jaipur-ban.

5. nap: Reggeli a szállodában, majd Jaipur leghíresebb építményének, a csodálatos Amber Palotának meglátogatása. Az oda vezető utat elefántháton is megtehetik (helyszínen fizetendő). A palota épületei és termei lenyűgöző szépségűek. Egy fényképezés erejéig megtekintik a Hawa Mahal-t, az igazi keleti ízléssel épült Szelek Palotáját. A délutáni városnézés helyszíne a City Palace, a maharadzsa lakhelye, mely különlegesen szép ötvözete a mogul és a hindu stílus építészetének. Bejáratánál található az 1728-ban alapított obszervatórium, a Jantar Mantar, melynek precíz műszerei ma is használhatok. Szállás Jaipur-ban.

6. nap: Reggelit követően továbbutazás a Yamuna folyó partján található Agra-ba (kb. 6 óra), mely a XVII. században a Mogul Birodalom központja volt. Szállás Agra-ban.

7. nap: Reggeli a szállodában, majd a csoport felkeresi Agra két szentélyét, a XVI. századi erődöt és a Taj Mahal-t, melyet a szerelem emlékművének is mondanak. India talán leghíresebb épületén 1630-tól 22 éven át 20000 munkás dolgozott. Az Agra-i Erőd megtekintése után visszautazás Delhi-be. Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

8. nap: Érkezés Budapestre a délelőtti / délutáni órákban a menetrend függvényében.

(Igény esetén van lehetőség a 7. napra is szállást foglalni Delhi-ben egy reptérhez közeli szállodában. Felárról érdeklődjön irodánknál!)

A részvételi díj a repülőjegy + illeték költségét nem tartalmazza! Az aktuális áráról érdekldődjön irodánknál!

Az árak a szabad helyek függvényében érvényesek!

Garantált indulás!

A körutazás más indulási időpontokban is lehetséges (minden pénteki napon), kérje ajánlatunkat.

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással, Budapest - Delhi között (az aktuális árról érdeklődjön irodánknál). Az indiai városok között (Delhi - Jaipur - Agra) légkondicionált járművel történik az utazás (létszámtól függően személygépkocsi, autóbusz).

SZÁLLÁS: 4 csillagos szállodákban (helyi besorolás).

ELLÁTÁS: Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenben.

IDEGENVEZETÉS: Az angol nyelvű helyi idegenvezető Indiában találkozik az Utasokkal.

Külön fizetendő: repülőjegy + illeték, a belépőjegyek a helyszínen kb. 75 USD/fő, a borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.


Választott utazás: India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel | India | egyéni | Időpont: 2018-09-14 – 2018-09-21 | Reggeli | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI