India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel

India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel, India, 2018-08-10, Reggeli

India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel

India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel
Időpont:
2018-08-10 – 2018-08-17
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:61381826
89 000 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése : India Arany Háromszög körutazás, angol nyelvű idegenvezetéssel
Leírás

8 nap / 5 éj

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, átszállással.

2. nap: Kora reggel érkezés Delhi-be, transzfer a szállodába, csomagok elhelyezése. A szobákat 12:00 órától lehet elfoglalni (korai bejelentkezés felára: 22.000 Ft / szoba). Délután pihenés, szabadprogram, este csoporttalálkozó rövid utastájékoztatóval. Szállás Delhi-ben.

3. nap: Reggeli a szállodában. Városnézés Ó-Delhi-ben, melynek során megcsodálhatják kívülről az 1648-ban épített Vörös Erődöt, az egykori mogul hatalom jelképét. Nevét jellegzetes színű homokkőből épült falairól kapta. Felkeresik India legnagyobb mecsetjét, a Jama Masjid-ot. Rövid séta a nyüzsgő Chandni Chowk bazársoron, majd ellátogatnak Mahatma Gandhi emlékhelyéhez, a Raj Ghat-hoz. A városnézés Új-Delhi nevezetességeivel folytatódik. Ezt a negyedet angol gyarmatosítók tervezték és építették. Széles sugárutak, zöldellő parkok és elegáns épületek jellemzik. A XVI. században élt Humájun császár síremlékének felkeresése, az India Kapu, a Parlament és a Qutab Minar torony megtekintése. Szállás Delhi-ben.

4. nap: Reggeli után utazás Jaipur-ba (kb. 6-7 óra), Rajasthan állam fővárosába. Szállás Jaipur-ban.

5. nap: Reggeli a szállodában, majd Jaipur leghíresebb építményének, a csodálatos Amber Palotának meglátogatása. Az oda vezető utat elefántháton is megtehetik (helyszínen fizetendő). A palota épületei és termei lenyűgöző szépségűek. Egy fényképezés erejéig megtekintik a Hawa Mahal-t, az igazi keleti ízléssel épült Szelek Palotáját. A délutáni városnézés helyszíne a City Palace, a maharadzsa lakhelye, mely különlegesen szép ötvözete a mogul és a hindu stílus építészetének. Bejáratánál található az 1728-ban alapított obszervatórium, a Jantar Mantar, melynek precíz műszerei ma is használhatok. Szállás Jaipur-ban.

6. nap: Reggelit követően továbbutazás a Yamuna folyó partján található Agra-ba (kb. 6 óra), mely a XVII. században a Mogul Birodalom központja volt. Szállás Agra-ban.

7. nap: Reggeli a szállodában, majd a csoport felkeresi Agra két szentélyét, a XVI. századi erődöt és a Taj Mahal-t, melyet a szerelem emlékművének is mondanak. India talán leghíresebb épületén 1630-tól 22 éven át 20000 munkás dolgozott. Az Agra-i Erőd megtekintése után visszautazás Delhi-be. Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

8. nap: Érkezés Budapestre a délelőtti / délutáni órákban a menetrend függvényében.

(Igény esetén van lehetőség a 7. napra is szállást foglalni Delhi-ben egy reptérhez közeli szállodában. Felárról érdeklődjön irodánknál!)

A részvételi díj a repülőjegy + illeték költségét nem tartalmazza! Az aktuális áráról érdekldődjön irodánknál!

Az árak a szabad helyek függvényében érvényesek!

Garantált indulás!

A körutazás más indulási időpontokban is lehetséges (minden pénteki napon), kérje ajánlatunkat.

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással, Budapest - Delhi között (az aktuális árról érdeklődjön irodánknál). Az indiai városok között (Delhi - Jaipur - Agra) légkondicionált járművel történik az utazás (létszámtól függően személygépkocsi, autóbusz).

SZÁLLÁS: 4 csillagos szállodákban (helyi besorolás).

ELLÁTÁS: Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenben.

IDEGENVEZETÉS: Az angol nyelvű helyi idegenvezető Indiában találkozik az Utasokkal.

Külön fizetendő: repülőjegy + illeték, a belépőjegyek a helyszínen kb. 75 USD/fő, a borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.


Választott utazás: India Arany Háromszög körutazás egyénileg, angol nyelvű idegenvezetéssel | India | egyéni | Időpont: 2018-08-10 – 2018-08-17 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI