Hotel Smokovec

Hotel Smokovec, Szlovákia, Magas Tátra, 2018-01-15, Félpanzió
Hotel Smokovec
Időpont:
2018-01-15 – 2018-01-16
Időpont változtatás
Időtartam:2 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:53971750
12 900 Ft -tól ( | -0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Szlovákia - Hotel Smokovec *** - Ótátrafüred
Alapar-tartalmazza
a szállást a választott tartózkodásra, kétágyas szobában,
a félpanziós ellátást,
naponta 1 óra wellnesst,
parkolást.
Alapar-nem-tartalmazza
az esetleges helyi idegenforgalmi adót.
Leiras

Szállás információk:

Tátrafüred hangulatos központjában található a szálloda. Kényelmes szobákat kínál, melyek saját fürdőszobával és minibárral felszereltek. A szobák nagy része balkonos. A Fogaskerekű útvonala érinti az összes híres tátrai települést Poprádtól a Csorba-tóig, így a vendégek könnyen körbeutazhatják az egész Magas Tátrát. Síelési lehetőség a Tarajka síközpontban 200 méterre, Tátralomnicban pedig 6 km-re. 

Szállás szolgáltatások: bár, étterem, kávéház, konferenciatermek, wellness részleg (fedett medence, szaunák, masszázs), gyermeksarok, parkoló.

Szobák felszereltsége: fürdőszoba, tv, rádió, minibár, erkély.

Ellátás: félpanzió. 

Tartózkodás: ünnepek alkalmával (Húsvét, Karácsony, Szilveszter) minimum 3 éj foglalása szükséges.

Gyermekkedvezmény pótágyon: 5 éves korig ingyenes, 15 éves korig 50% kedvezmény. 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Hotel Smokovec | Magas Tátra | egyéni | Időpont: 2018-01-15 – 2018-01-16 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Orient Eventive Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI