Hanoi - Halong-öböl - Hue - Ho Chi Minh City - Mekong-folyó - Siem Reap - Angkor Wat

Hanoi - Halong-öböl - Hue - Ho Chi Minh City - Mekong-folyó - Siem Reap - Angkor Wat, Vietnam, 2018-02-19, Program szerint

Hanoi - Halong-öböl - Hue - Ho Chi Minh City - Mekong-folyó - Siem Reap - Angkor Wat

Hanoi - Halong-öböl - Hue - Ho Chi Minh City - Mekong-folyó - Siem Reap - Angkor Wat
Időpont:
2018-02-19 – 2018-03-04
Időpont változtatás
Időtartam:14 nap / éj
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:52294575
399 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Tervezett program:


 


1. nap: Budapest ...


Elindulás Budapestről átszállással Hanoiba, Vietnámba. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.


 


2. nap: ... Hanoi (Vietnám)


Megérkezés Hanoiba. Érkezést követően ellátogatunk a Tran Quoc Pagodába, majd résztveszünk egy biciklis riksatúrán a régi negyedben. Vacsora. Szállás Hanoiban.


 


3. nap: Hanoi - Halong-öböl - hajókirándulás


Reggeli után utazás (kb. 3 óra) az UNESCO Világörökségek részét képező, fenségesen szép Halong-öbölbe. Vitorláshajókra szállunk, és elfoglaljuk kabinjainkat. Ezután kezdetét veszi az életre szóló élményt nyújtó kirándulásunk, mely során megtekintjük a lélegzetelállító kis szigeteket és a lenyűgöző sziklaformációkat. Ebéd és vacsora a hajó fedélzetén. Szállás a hajón.


 


4. nap: Halong-öböl - Hanoi


Reggeli a hajón, majd folytatjuk utunkat a Halong-öböl kis szigetei között. Korai ebéd, majd visszaérkezünk a kikötőbe, és visszautazás Hanoiba. Este egy látványos show­ban lesz részünk: egy vízi­bábszínházi előadást nézünk meg, melyet tűzijáték és hagyományos vietnámi zene kísér. Szállás Hanoiban.


 


5. nap: Hanoi - Hue


Reggeli után megkezdjük városnézésünket: Ho Chi Minh Mauzóleum (karbantartástól függően), Ho Chi Minh egykori lakóháza, az Egy Oszlopú Pagoda, az Irodalom Temploma. Transzfer a repülőtérre és elrepülés Hue-ba. Transzfer a szállodába. Vacsora. Szállás Hue-ban.


 


6. nap: Hue - Da Nang - Siem Reap (Kambodzsa)


Reggeli, majd hajókázás a Parfüm-folyón és meglátogatjuk a Hét Történet Pagodáját (Thien Mu Pagoda), a Hon Chen szentélyt és Minh Mang síremlékét. Ezt követően utazás Da Nang-ba, majd elrepülés Siem Reapbe. Vacsora. Szállás Siem Reapben.


 


7. nap: Siem Reap - Angkor Thom


Reggeli, majd Angkor Thomot látogatjuk meg, ahova a Déli Kapun keresztül lépünk be, ahol olyan lenyűgöző szentélyek és paloták találhatók, mint: Bayon, Baphoun, a Királyi Palota romjai, az Elefántos Terasz, a Leprás Király Terasza és a dzsungel által benőtt Ta Prohm templom. Ezt követően Angkor Wat templomának felfedezése következik. Vacsora. Szállás Siem Reapben.


 


8. nap: Siem Reap - Angkor


Reggeli után az ősi királyi város, Angkor felfedezése következik. Megtekintjük Shiva Isten XI. századi templomát Banteay Srei-t, majd Banteay Samre-t. Délután hajókázunk a Tonle Sap tavon, ahol a helyiek életébe nyerhetünk betekintést. Vacsora. Szállás Siem Reapben.


 


9. nap: Siem Reap - Phnom Penh


Reggeli után utazunk Phnom Penhbe, Kambodzsa fővárosába (kb. 7 óra). Kisebb megállókkal tűzdelve, útközben betekintést nyerhetünk a helyi emberek mindennapjaiba. Érkezés után transzfer a hotelbe. Vacsora. Szállás Phnom Penhben.


 


10. nap: Phnom Penh


Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: városnézés Phnom Penhben. Többek között a Királyi Palota, az Ezüst Pagoda, a Nemzeti Múzeum, valamint az ősi szentély, Wat Phnom megtekintése. Meglátogatjuk a központi piacot, majd a Toul Sleng Emlékmúzeumot. Este csónakokba szállunk és a naplementét a Chaktomouk (Négy arc) folyóról csodálhatjuk meg. (A program ára: 14.800 Ft.) Vacsora. Szállás Phnom Penhben.


 


11. nap: Phnom Penh - Cu Chi alagutak - Ho Chi Minh-város (Saigon - Vietnám)


Reggeli, majd utazás a vietnámi határhoz, onnan tovább Ho Chi Minh-városba, ismertebb nevén Saigonba. Ezt követően megtekintjük a város mellett található Cu Chi labirintusrendszert, amelyet a gerillák az amerikai katonai bázis alá építettek több emelet mélységben, innen intézve meglepetésszerű támadásaikat. Vacsora. Szállás Ho Chi Minh-városban.


 


12. nap: Ho Chi Minh-város - Mekong-delta - csónakkirándulás


Reggeli, majd utazás a Mekong deltájához. Csónakokba szállunk és a Mekong folyó felső részén csónakázunk. Sampanon hajózunk a trópusi fák övezte keskeny csatornákon. Visszautazás Ho Chi Minh-városba, vásárlás a "Phuong Nam" lakkműhelyben. Vacsora. Szállás Ho Chi Minh-városban.


 


13. nap: Ho Chi Minh-város ...


Reggeli után rövid városnézés Ho Chi Minh-városban. Transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.


 


14. nap: ... Budapest


Hazaérkezés Budapestre.


 


A változtatás jogát fenntartjuk!


 


Az út során érintett UNESCO Világörökségek:


-         Angkor romjai


-         Hue műemlékegyüttese


-         Halong-öböl

A 165 USD a belépőket, a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány esetben ebédek), és az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a kinti szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő.


 


Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/főRészvételi díj az alábbiakat tartalmazza:


-         BBP biztosítás


-         közlekedés külön busszal, hajóval, csónakkal


-         elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban reggelivel, illetve 1 éj hajón kétágyas fürdőszobás kabinokban


-         magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésigMinimum létszám: 20 fő- 14-19 fő közötti felár: 25.000 Ft


 Fakultatív program: minimum 15 főtől


 


Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu  weboldalon talál.Gyáli út, Tel.: (1) 476-1100

 Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és minimum 2-2 üres oldalnak kell benne lennie.


A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 EUR = 315 HUF, 1 USD = 275 HUF árfolyamig érvényesek.


Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal.


Időjárási adatokról bővebben itt tájékozódhat:
Kambodzsa:Phnom Penh
Siem Reap


Vietnam:Hanoi
Saigon

 


Utasaink írták vendégkönyvünkbe:"Vietnam-Kambodzsai útjuk életre szóló élményünk marad. Poprócsi Árpád idegenvezető kimagasló tudással és szenvedéllyel kalauzolt végig. Közvetlenségével és az egyéni kérések teljesítésével kiválóan összehangolta a csoportot. Életben is megismertük- habár csak egy villanásnyi időre - a két ország saját évezredes küzdelmét, kulturális örökségét, napi életét, csodálatos egzotikus tájait és a kedves embereket. Tuant külön is említjük.
Reméljük még sokat fogunk utazni Önökkel."


 


"A Vietnám-Kambodzsa körút, melyen irodájuk szervezésében vettünk részt csodálatos volt. Poprócsi Árpád profizmusa, szervezőkészsége, szakértelme , gondossága az út minden pillanatát felejthetetlenné tette. Biztosak vagyunk benne, hogy vezetésével az . számithat ránk útjain a jövőben is."


Választott utazás: Hanoi - Halong-öböl - Hue - Ho Chi Minh City - Mekong-folyó - Siem Reap - Angkor Wat | Vietnam | repülő | Időpont: 2018-02-19 – 2018-03-04 | Program szerint | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI