GRÚZIA KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL

GRÚZIA KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL, Grúzia, 2018-05-21, Reggeli

GRÚZIA KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL

GRÚZIA KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL
Időpont:
2018-05-21 – 2018-05-26
Időpont változtatás
Időtartam:6 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58746805
86 000 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Grúzia – garantált indulású körutazás helyi angol nyelvű idegenvezetéssel  

Kutaisi – Upliszcihe – Tbiliszi


Időpontok: 2018. május 7-12., május 21-26., június 4-9., június 18-23., július 2-7., július 16-21., július 30.-augusztus 4., augusztus 13-18., augusztus 27.- szeptember 1., szeptember 10-15., szeptember 24-29. (4 éjszaka)


A programra érdeklődés esetén készítünk árajánlatot, forduljon bizalommal munkatársainkhoz! A tényleges utazási időpontban rendelkezésre álló szabad kapacitás és a létszám függvényében az árak változhatnak.
 
Ajánlott program
Grúzia - garantált indulású körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel 1. nap
Elutazás Budapestről menetrend szerinti közvetlen járattal, éjszaka a repülőn.

Grúzia - garantált indulású körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel 2. nap
Hajnali érkezés Kutaisibe. Elutazás Grúzia egyik legősibb városába, a 3000 éves Upliszcihe-be. A barlangvárost már az i.e. I. évezredben is emberek lakták, s egykoron itt haladt el a Selyemút is. Indulás Tbiliszibe, Grúzia fővárosába. A gyalogos városnézés során a XII. században alapított Metekhi templom, a zsinagóga, a Szioni székesegyház, a Beke hídja és az Ancsiszkati templom megtekintése. Délután a modern városrész felkeresése: Grúzia anya szobra, ahonnan leereszkedve a Narikala erődből a legszebb a kilátás. A kénes fürdő meglátogatása után séta a Rusztaveli sugárúton. Este szabadprogram, szállás Tbilisziben.Grúzia - garantált indulású körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel 3. nap
Szabad program. Szállás Tbilisziben.

Grúzia - garantált indulású körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel 4. nap
Szabad program. Szállás Tbilisziben.Grúzia - garantált indulású körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel 5. nap
Látogatás Mtcheta-ba, Grúzia ősi fővárosába és vallási központjába. A városnézés során a Jvari és a Szvetichoveli székesegyház megtekintése. A Szvetichoveli (Elő Oszlop) székesegyház a grúz ortodox egyház központja és az ország második legnagyobb egyházi épülete. Visszaindulás Kutaisi felé. Az út során látogatás a Gelati kolostorhoz. A ma már UNESCO-védelem alatt álló épületegyüttes Grúzia fénykorában épült, a XII. században. A kolostor és a hozzá kapcsolódó akadémia sokáig az ország kulturális és szellemi központja volt. Tanítottak itt többek között kánon-jogot, de a komplexumnak volt csillagvizsgálója is. Kérésére itt temették el IV. (Építő) Dávid grúz királyt. Vacsora és szállás Kutaisiben, vendégházban.Grúzia - garantált indulású körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel 6. nap
Kora hajnali transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre.


Minimum létszám 2 fő.
Az ár tartalmazza
a körutazás alatt helyi közlekedés a csoport méretétől függően személygépkocsival vagy autóbusszal 3 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban Tbilisiben, 1 éjszakai szállás vendégház kétágyas szobáiban Kutaisiben Tbilisiben reggeli, Kutaisiben reggeli és egy vacsora programok a leírás szerint helyi angolul beszélő idegenvezető Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szabad kapacitás függvényében a részvételi díj változhat.
 
Az ár nem tartalmazza
repülőjegy ára, melyről irodáink készséggel adnak felvilágosítást baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás útlemondási biztosítás
Szállás
3 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban Tbilisiben, 1 éjszakai szállás vendégház kétágyas szobáiban Kutaisiben.

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: GRÚZIA KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL | Grúzia | egyéni | Időpont: 2018-05-21 – 2018-05-26 | Reggeli | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Orient Eventive Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI