Élményvasúttal a Semmeringen+ Vásárlás a Lindt csokoládégyár mintaboltjában+ likőr manufaktúra látogatás Mariazellbe

Utazás keresés
Ország és régió kiválasztása
Részletes keresés
Élményvasúttal a Semmeringen+ Vásárlás a Lindt csokoládégyár mintaboltjában+ likőr manufaktúra látogatás Mariazellbe - Ausztria - Alsó-Ausztria - Semmering

Élményvasúttal a Semmeringen+ Vásárlás a Lindt csokoládégyár mintaboltjában+ likőr manufaktúra látogatás Mariazellbe

Élményvasúttal a Semmeringen+  Vásárlás a Lindt csokoládégyár mintaboltjában+ likőr manufaktúra látogatás Mariazellbe
Közlekedés:-
Repülőtér-
Indulás:-
Ellátás:-
Ellátás
Önellátás
Közlekedés
Időpontok: 2018. 01.20., 02.10., 02.17.
Időtartam: 1 nap
Utazás: autóbusszal
Program
Program:
Indulás reggel 05:00-kor Budapestről, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkoló (vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés egy tipikusan alpesi osztrák településre, Gloggnitzba, ahol ellátogatunk a világhírű Lindt csokoládégyár mintaboltjába, mely minden édesszájú álma. Rengetek féle, ízű csokoládé közül választhatnak a vásárlók, és a végleges döntés(ek) előtt lehetőség van kóstolásra is.

Innen a vasútállomásra indulunk tovább ahol a tartomány fő attrakciójával, a semmeringi vasúttal hódítjuk meg a hegycsúcsot. A vasút az UNESCO Világörökség részét képezi. A pálya hossza összesen 41 km, 14 alagúton, 11 vashídon, több mint 100 kőhídon, és 16 viadukton halad át a vasút. természetesen a az út folyamán lélegzetelállító kilátásban lesz részünk(Út hossza kb. 40 perc).

Délután tovább utazunk autóbusszal Mariazellbe, Európa egyik leghíresebb búcsújáró helyére, mely a magyarok számára különös jelentőséggel bír. A legenda szerint Nagy Lajos magyar király Amurát szultán elleni ütközete előtt a Celli Máriához könyörgött: adjon valami jelet neki, merje-e vállalni az ütközetet a törökök túlerejével szemben… A történet így kezdődik, és aki eljön, megtudja, hogyan folytatódik. Látogatásunk alkalmával felkeressük a kegytemplomot, a kálváriát, a több mint 300 kis figurát számláló faragott Betlehemet és a szent kutat. Majd a likőr manufaktúra megtekintése, ahol a helyi termékekből vásárolhatnak is. A nap további részében szabadprogram. Indulás haza, érkezés a kiindulási helyre az éjszakai órákban.
Az ár tartalmazza
Részvételi díj: 15.990 Ft/fő
Akciós ár: 9.190 Ft/fő
mely tartalmazza az autóbuszos utazás, és az idegenvezetés költségét.

20.000 Ft/fő részvételi díj alatt egyösszegben fizetendő!
Az ár nem tartalmazza
Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (buszon fizetendő)

Belépők hozzávetőleges árai:
Vasútjegy: 10 €/fő (kötelezően fizetendő, irodánk előre megrendeli a vonatjegyeket.)
Betlehem, és likőr manufaktúra: 5 €/fő

BBP biztosítás: 550 Ft/fő (70 éves korig)
BBP biztosítás: 1.100 Ft/fő (70 év felett)


A GPS koordináták nem elérhetőek