Celestyal Olympia - Görög szigetek és Athén (4 napos)

Celestyal Olympia - Görög szigetek és Athén (4 napos), Tenger - Hajóutak, 2018-11-02, All inclusive

Celestyal Olympia - Görög szigetek és Athén (4 napos)

Celestyal Olympia - Görög szigetek és Athén (4 napos)
Időpont:
2018-11-02 – 2018-11-05
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap / 3 éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:All inclusive
Utazás száma:63211723
68 900 Ft -tól ( | -0 %)

Szállás
Hajó
Leírás

AKCIÓ! Foglalja le hajóútját október 31-ig kedvezményes áron!*


A Celestyal Cruises rendkívül jó ár-értékarányban kínálja díjnyertes all inclusive hajóútjait, színvonalas szórakoztató programokkal, tradicionális görög ételekkel, korlátlan italfogyasztással a fedélzetén, melyet a görög vendégszeretettel fűszerezve tesz egyedülállóvá. Mindezek mellett a hajóút értékét tovább növeli, hogy az alapárban már két kirándulás benne foglaltatik, melyek során megtekinthetik Santorini kincseit Oia falujával, felfedezhetik Pitagorasz szülőhelytét (Samos-sziget) vagy megnézhetik Artemisz templomát Epheszoszban. Ismerje meg Görögország ellenállhatatlan varázsát akár néhány nap alatt, látogasson el az Égei-tenger szigeteire, mesés strandjaira és merüljön el a görög kultúra szépségeiben a Celestyal teljes élményt nyújtó hajóútján.


A második napra választható, hogy Samos-szigetét nézik meg, vagy továbbmennek a hajóval Kusdasiba (útlevél szükséges). Samos-szigetéhez a hajó délután tér vissza, ahonnan a vendégek beszállását követően Patmosz felé folytatja útját.

 

NAP
KIKÖTŐ
ÉRKEZÉS
INDULÁS


1
Athén (Piraeus)
-
11:30


1
Míkonos
18:00
23:00


2
Samos*
05:00
15:30


2
Kusadasi*
07:30
13:00


2
Patmos
17:45
21:30


3
Kréta
07:00
12:00


3
Santorini
16:30
21:30


4
Athén (Piraeus)
07:00
-


 

Osztály leírás

Az ókori olimpiai játékok bölcsőjéről elnevezett hajónál nincs csodálatosabb tengerjáró. Fedezze fel az ikonikus desztinációkat a Celestyal Olympia-val, miközben isteni kényeztetésben részesül. A Celestyal Olympia minden tekintetben aranyérmes - így ha egy felejthetetlen vakációra vágyik, ne legyen rest, lépjen a fedélzetre!

Hajóadatok

9 utasfedélzet
Kb. 1700 utas
214 m hosszú
525 fős személyzet
Szolgáltatások

2 medence
3 étterem, 5 bár
spa, napozóterasz, fitneszterem
gyermekjátszó
boltok, kaszinó, könyvtár
szépségszalon, szauna

Választott utazás: Celestyal Olympia - Görög szigetek és Athén (4 napos) | Tenger - Hajóutak | egyéni | Időpont: 2018-11-02 – 2018-11-05 | All inclusive | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI