Celebrity Reflection - KARIB -SZIGETEK

Celebrity Reflection - KARIB -SZIGETEK, Tenger - Hajóutak, Karibi-tenger, 2017-12-18, Teljes panzió

Celebrity Reflection - KARIB -SZIGETEK

Celebrity Reflection - KARIB -SZIGETEK
Időpont:
2017-12-18 – 2017-12-22
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Teljes panzió
Utazás száma:40707033
9 439 Ft -tól ( | -0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Celebrity Reflection - NYUGAT - KARIB TÉRSÉG - 4 éjszakás hajóút
Hajóosztály adatok

Az utóbbi évtizedek legpompásabb új hajói! A Solstice osztály hajói a világ legnagyobbjai és legmodernebb hajói közé tartoznak. A fedélzeti lakókörnyezet kialakításához az utazás legtapasztaltabb műértőinek, - a Celebrity Leading Ladies – segítségét kértük, ennek eredményeként olyan szobák jöttek létre, amelyek művészi kialakításúak, de átlagosan 15%-al nagyobbak is, mint a többi Celebrity hajó kabinjai. A szobák, lakosztályok 90%-a az óceánra néz, és a legtöbbnek van saját erkélye. 2010 áprilisában ez a hajó osztály megjelenik Európában is mikor a Celebrity Eclipse Southamptonból elindul útjára.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON A HAJÓKRA!

Hajóleírás
{phocagallery view=category|categoryid=95} {/tabs}
Útvonal
2017-12-18:
- Kikötő neve: Fort Lauderdale - Florida, USA
- Indulás: 16:00
2017-12-19:
- Kikötő neve: AT SEA
2017-12-20:
- Kikötő neve: COZUMEL - MEXICO
- Érkezés: 08:00
- Indulás: 18:00
2017-12-21:
- Kikötő neve: AT SEA
2017-12-22:
- Kikötő neve: Fort Lauderdale - Florida, USA
- Érkezés: 07:00

Nem található a szálloda áttekintése.



Választott utazás: Celebrity Reflection - KARIB -SZIGETEK | Karibi-tenger | egyéni | Időpont: 2017-12-18 – 2017-12-22 | Teljes panzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Orient Eventive Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI