Carnival Horizon - Nyugat-karibi hajóút Miamiból

Carnival Horizon - Nyugat-karibi hajóút Miamiból, Tenger - Hajóutak, 2019-12-08, Teljes ellátás

Carnival Horizon - Nyugat-karibi hajóút Miamiból

Carnival Horizon - Nyugat-karibi hajóút Miamiból
Időpont:
2019-12-08 – 2019-12-14
Időpont változtatás
Időtartam:7 nap / 6 éj
Közlekedés:- (-)
Ellátás:Teljes ellátás
Utazás száma:62617915
70 500 Ft -tól ( | -0 %)

Szállás
Hajó
Leírás

Új hajó!

AKCIÓ! Foglalja le hajóútját május 31-ig 50 USD/ kabin fedélzeti ajándékkerettel, és ha ez még nem lenne elég, akkor válasszon mellé magasabb kabin kategóriát felár nélkül!*

Vegyen részt egy páratlan 6 éjszakás hajóúton és élvezze a Carnival Cruises szolgáltatásait! Hajókázzon a karibi-térség csodás szigetei között, és fedezze fel a gyönyörű partokat!

 

Osztály leírás

 

A Carnival Horizon neve kötelez - elképzelni is nehéz azt a szórakoztatást, melyet fedélzetén átélhet! Látványos bárpultok csábítják, hangulatos társalgók kényeztetik majd és pörgős klubok gondoskodnak az extravagáns szórakoztatásról. Felnőttek, gyermekek, fiatal párok egyaránt megtalálják azokat a szórakozási lehetőségeket és szolgáltatásokat, melyek garantáltan feledhetetlenné fogják tenni az utazást. 3D mozi, esti show műsorok és számtalan sportolási lehetőség várja a vendégeket. Gasztronómia tekintetében is maradandót alkot a Horizon, az egész családot összehozzák az ínycsiklandó finomságok és hűsítő italok!

Hajóadatok

Épült: 2018
Súlya: 133.500 tonna
Hossza: 324 m
Utasok száma: 3930 - 4716
Legénység: 1450
Fedélzetek száma: 15
Szolgáltatások

Medencék, spa részleg, csúszdák, szauna,
sportolási lehetőségek (minigolf, kosárlabda pálya, röplabda pálya, focipálya, ping-pong, Sky Ride, billiárd, fitness központ, futópálya, spinning, jóga, pilates)
művészeti galériák, kiállítások,
24 órás internet kávézó,
könyvtár,
Duty Free Shops
2 főétterem, különböző tematikus éttermek (pizzéria, halétterem, steakhouse, sushi étterem, ázsiai konyha)
esti show műsorok
színház,
3D mozi,
Lobby, bár
Szobatípusok

Belső kabin
Küldő kabin
Balkonos kabin
Családi kabin
Lakosztályok
Teaser
Miami | tengeren | Ocho Rios | Grand Cayman | Cozumel | tengeren | Miami

Választott utazás: Carnival Horizon - Nyugat-karibi hajóút Miamiból | Tenger - Hajóutak | - | Időpont: 2019-12-08 – 2019-12-14 | Teljes ellátás | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI