Bhután egyénre szabva

Bhután egyénre szabva, Bhután, 2018-12-10, Teljes ellátás

Bhután egyénre szabva

Bhután egyénre szabva
Időpont:
2018-12-10 – 2018-12-17
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / 7 éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Teljes ellátás
Utazás száma:59106084
612 000 Ft -tól ( | -0 %)

Leírás
A programban szereplő 3*-4*-os szállások 2 fős szobában (saját WC, zuhanyzó) biztosítanak elhelyezést reggelivel és vacsorával. Az ebéd minden esetben egy külső helyszínen történik a programnak megfelelően! Az időpontok változtathatóak, egyénre szabottan kérhetőek, a légitársaságok menetrendjétől függően!
Fekvés
A szállások a programnak megfelelően Thiphu-ban, Punkaha-ban, Paro-ban és Phobjikha-ban helyezkednek el.
További részletek
Az ár az alábbi földi szolgáltatásokat tartalmazza:
- szállásokat
- teljes panziós ellátást
- angol, spanyol vagy német nyelvű idegenvezetőt
- leírásban szereplő programokat
- programokhoz tartozó belépőket
- vizet a programokhoz
- adók és illetékek díját
- vízum díját
- helyi privát transzfert az utazás ideje alatt

Az ár nem tartalmazza:
- repülőjegyeket (kiutazás költsége)
- biztosításokat (stornó + utasbiztosítás)
- mosoda díját
- italokat
- telefont
- borravalókat

A program ára minimum 2 fő jelentkezésével érvényes! Utasbiztosítás megléte kötelező!
Bármilyen változtatás az ár változását idézheti elő! A változtatás jogát fenn tartjuk!
Ellátás
Teljes panziós ellátást biztosítunk az utazás időtartama alatt. A reggeli és a vacsora a szállásokon az ebéd pedig külső helyszíneken kerül elfogyasztásra a programok szerint.
Közlekedés
A kiutazás költsége külön fizetendő, kollégáink szívesen segítenek a repülőjegyek beszerzésében! A helyszínen privát transzfer áll rendelkezésre.
Program
1. nap
Landolás Paro – nemzetközi repülőterén, ahol a helyi idegenvezető fogadja Utasainkat. Indulás Bhután fővárosába Thimphu-ba. Útközben varázslatos látványt nyújtanak az út mellett lévő szomorú fűzfa - és nyárfaerdők, a világosra meszelt zsindelyes tetejű házacskák, rizsföldek és búzamezők. Az út kb 1 órás autózást vesz igénybe (60 km). Szállás elfoglalása.

2. nap
Utunkat keletre kezdjük Bhután legrögösebb és legvadabb részén. Átkelünk a Dochu La Pass szoroson, a közepénél láthatjuk a hófedte Kelet - Himalaya csúcsait: Masangang, Tsendagang, Terigang és ha szerencsénk van, látni fogjuk a Gangkar Punsum-ot, Bhután legmagasabb csúcsát. A hegyszorosból lefelé folytatjuk túránkat a trópusi Punakha-ba. Az út kb 3 órát vesz igénybe. Átsétálunk a Punakha Dzong-i függőhídon, mely Bhután második várkastélyához vezet (1637-ben épült). Megtekintjük a Guru Rinpoche és Shabdrung Namgyel masszív szobrait, melyek gyönyörű szantálfából készült aranyozott csillárokkal vannak díszítve. Bhután második királyának idejéig, az épület a kormány székhelyeként szolgált. Szerzetesrendet alapítottak, melyhez 600 szerzetest telepítettek Thimphu magasabb völgyéből ide. Szállás elfoglalása.

3. nap
Túrázás Chimi Lakang kolostorába és Khamsum Yulley Namgyal Chorten megtekintése. Nyugatról a Fekete hegyek, míg keletről a közeli vertikális domb láncolatok határolják. A régiót az emberek az építészet és a táj sokfélesége határozza meg. Itt honos a fekete nyakú daru, melyet, ha szerencsénk van sikerül meglesni. Szállás elfoglalása.

4. nap
Megtekintjük Gangtey Gompa kolostorát és a völgy közeli települését is. Majd visszatérünk nyugatra Wangdue-ba. 1 450 méter magasságával Wangui (Wangdi) volt az ország második központja korábban. Szállás elfoglalása.

5. nap
Visszatérünk Thimphu-ba. Itt található a Tashichho Dzong központja, valamint a politika és a vallás központja. Itt található az Iparművészeti Iskola is valamint a Népi Örökség Múzeuma, a Nemzeti Könyvtár, ahol számos megszentelt szövegrészlet található. A főépület és a királyi palota szintén itt található. Megtekintjük a Memorial Chorten-t, ahol bepillantást nyerhetünk a tantrikus buddhizmus lényegébe. A kézműves vásárban lehetőségünk van különböző fonási technikákkal készült termékek vásárlására. Megtekintjük a Zhiluka zárdát is valamint a Changangkha Lakang-ot. Gyönyörű bélyegeket vásárolhatunk a postán. Szállás elfoglalása.

6. nap
Megtekintjük Paro Dzong-t a csodaszép középkori berendezésével és udvarával. Itt található a Nemzeti Múzeum (Ta Dzong), egy különös kör alaprajzú épület, kagylóhéj forma tervezéssel. 1656-ban épült az őrtornya, mely a fő erődje volt Paro Dzong-nak. A 6 emeletes épület egyik emeletén a „thangkas” (műalkotások) gyűjteményt tekinthetjük meg, melyek ókori és modern stílusban ábrázolják Bhután fontos szentjeit és tanárait. Találunk még az épületben ókori fegyver kiállítást, melyek főképp a tibeti megszállás idejéből származnak. Szállás elfoglalása.

7. nap
Túra a „Tigris fészkébe” Bhután legtiszteletreméltóbb templomába. Mely a mai napig az egyik legszentebb hely egész Bhutánban. Szállás elfoglalása.

8. nap
Transzfer a repülőtérre, majd innen hazaindulás.
Az ár tartalmazza
- 3*-4*-os szállást 2 ágyas szobában (saját WC, fürdővel) történő elhelyezést
- teljes panziós ellátást
- angol, spanyol vagy német nyelvű idegenvezetőt
- leírásban szereplő programokat
- programokhoz tartozó belépőket
- vizet a programok ideje alatt
- adók és illetékek díját
- vízum díját
- helyi privát transzfert az utazás ideje alatt
Az ár nem tartalmazza
- repülőjegyek (kiutazás költsége)
- biztosításokat (stornó + utasbiztosítás)
- mosoda díját
- italokat
- telefont
- borravalókat

Választott utazás: Bhután egyénre szabva | Bhután | egyéni | Időpont: 2018-12-10 – 2018-12-17 | Teljes ellátás | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI