Bhután egyénre szabva

Bhután egyénre szabva, Bhután, 2018-06-10, Teljes ellátás

Bhután egyénre szabva

Bhután egyénre szabva
Időpont:
2018-06-10 – 2018-06-17
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Teljes ellátás
Utazás száma:59106081
612 000 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Leírás
A programban szereplő 3*-4*-os szállások 2 fős szobában (saját WC, zuhanyzó) biztosítanak elhelyezést reggelivel és vacsorával. Az ebéd minden esetben egy külső helyszínen történik a programnak megfelelően! Az időpontok változtathatóak, egyénre szabottan kérhetőek, a légitársaságok menetrendjétől függően!
Fekvés
A szállások a programnak megfelelően Thiphu-ban, Punkaha-ban, Paro-ban és Phobjikha-ban helyezkednek el.
További részletek
Az ár az alábbi földi szolgáltatásokat tartalmazza:
- szállásokat
- teljes panziós ellátást
- angol, spanyol vagy német nyelvű idegenvezetőt
- leírásban szereplő programokat
- programokhoz tartozó belépőket
- vizet a programokhoz
- adók és illetékek díját
- vízum díját
- helyi privát transzfert az utazás ideje alatt

Az ár nem tartalmazza:
- repülőjegyeket (kiutazás költsége)
- biztosításokat (stornó + utasbiztosítás)
- mosoda díját
- italokat
- telefont
- borravalókat

A program ára minimum 2 fő jelentkezésével érvényes! Utasbiztosítás megléte kötelező!
Bármilyen változtatás az ár változását idézheti elő! A változtatás jogát fenn tartjuk!
Ellátás
Teljes panziós ellátást biztosítunk az utazás időtartama alatt. A reggeli és a vacsora a szállásokon az ebéd pedig külső helyszíneken kerül elfogyasztásra a programok szerint.
Közlekedés
A kiutazás költsége külön fizetendő, kollégáink szívesen segítenek a repülőjegyek beszerzésében! A helyszínen privát transzfer áll rendelkezésre.
Program
1. nap
Landolás Paro – nemzetközi repülőterén, ahol a helyi idegenvezető fogadja Utasainkat. Indulás Bhután fővárosába Thimphu-ba. Útközben varázslatos látványt nyújtanak az út mellett lévő szomorú fűzfa - és nyárfaerdők, a világosra meszelt zsindelyes tetejű házacskák, rizsföldek és búzamezők. Az út kb 1 órás autózást vesz igénybe (60 km). Szállás elfoglalása.

2. nap
Utunkat keletre kezdjük Bhután legrögösebb és legvadabb részén. Átkelünk a Dochu La Pass szoroson, a közepénél láthatjuk a hófedte Kelet - Himalaya csúcsait: Masangang, Tsendagang, Terigang és ha szerencsénk van, látni fogjuk a Gangkar Punsum-ot, Bhután legmagasabb csúcsát. A hegyszorosból lefelé folytatjuk túránkat a trópusi Punakha-ba. Az út kb 3 órát vesz igénybe. Átsétálunk a Punakha Dzong-i függőhídon, mely Bhután második várkastélyához vezet (1637-ben épült). Megtekintjük a Guru Rinpoche és Shabdrung Namgyel masszív szobrait, melyek gyönyörű szantálfából készült aranyozott csillárokkal vannak díszítve. Bhután második királyának idejéig, az épület a kormány székhelyeként szolgált. Szerzetesrendet alapítottak, melyhez 600 szerzetest telepítettek Thimphu magasabb völgyéből ide. Szállás elfoglalása.

3. nap
Túrázás Chimi Lakang kolostorába és Khamsum Yulley Namgyal Chorten megtekintése. Nyugatról a Fekete hegyek, míg keletről a közeli vertikális domb láncolatok határolják. A régiót az emberek az építészet és a táj sokfélesége határozza meg. Itt honos a fekete nyakú daru, melyet, ha szerencsénk van sikerül meglesni. Szállás elfoglalása.

4. nap
Megtekintjük Gangtey Gompa kolostorát és a völgy közeli települését is. Majd visszatérünk nyugatra Wangdue-ba. 1 450 méter magasságával Wangui (Wangdi) volt az ország második központja korábban. Szállás elfoglalása.

5. nap
Visszatérünk Thimphu-ba. Itt található a Tashichho Dzong központja, valamint a politika és a vallás központja. Itt található az Iparművészeti Iskola is valamint a Népi Örökség Múzeuma, a Nemzeti Könyvtár, ahol számos megszentelt szövegrészlet található. A főépület és a királyi palota szintén itt található. Megtekintjük a Memorial Chorten-t, ahol bepillantást nyerhetünk a tantrikus buddhizmus lényegébe. A kézműves vásárban lehetőségünk van különböző fonási technikákkal készült termékek vásárlására. Megtekintjük a Zhiluka zárdát is valamint a Changangkha Lakang-ot. Gyönyörű bélyegeket vásárolhatunk a postán. Szállás elfoglalása.

6. nap
Megtekintjük Paro Dzong-t a csodaszép középkori berendezésével és udvarával. Itt található a Nemzeti Múzeum (Ta Dzong), egy különös kör alaprajzú épület, kagylóhéj forma tervezéssel. 1656-ban épült az őrtornya, mely a fő erődje volt Paro Dzong-nak. A 6 emeletes épület egyik emeletén a „thangkas” (műalkotások) gyűjteményt tekinthetjük meg, melyek ókori és modern stílusban ábrázolják Bhután fontos szentjeit és tanárait. Találunk még az épületben ókori fegyver kiállítást, melyek főképp a tibeti megszállás idejéből származnak. Szállás elfoglalása.

7. nap
Túra a „Tigris fészkébe” Bhután legtiszteletreméltóbb templomába. Mely a mai napig az egyik legszentebb hely egész Bhutánban. Szállás elfoglalása.

8. nap
Transzfer a repülőtérre, majd innen hazaindulás.
Az ár tartalmazza
- 3*-4*-os szállást 2 ágyas szobában (saját WC, fürdővel) történő elhelyezést
- teljes panziós ellátást
- angol, spanyol vagy német nyelvű idegenvezetőt
- leírásban szereplő programokat
- programokhoz tartozó belépőket
- vizet a programok ideje alatt
- adók és illetékek díját
- vízum díját
- helyi privát transzfert az utazás ideje alatt
Az ár nem tartalmazza
- repülőjegyek (kiutazás költsége)
- biztosításokat (stornó + utasbiztosítás)
- mosoda díját
- italokat
- telefont
- borravalókat

Választott utazás: Bhután egyénre szabva | Bhután | egyéni | Időpont: 2018-06-10 – 2018-06-17 | Teljes ellátás | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI