Advent Pozsonyban

Advent Pozsonyban, Szlovákia, Pozsony, 2017-12-16, Ellátás nélkül
Advent Pozsonyban
Időpont:
2017-12-16 – 2017-12-16
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:54137481
4 699 Ft -tól (4 800 Ft | -2 %)
Leírása a túra
Utazás: komfortos autóbusszal, vidéki felszállási lehetőség (Tatabánya, Győr)
Minimum létszám: 35 fő.
Találkozás az indulás napján reggel 05.30-05.45 között Budapesten a Műcsarnok melletti parkolóban. Indulás 6 órakor.
Útvonal: Budapest - Pozsony - Budapest.
Ellátás: étkezés nélkül
Program:
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Pozsonyban városnéző séta a történelmi belvárosban: pozsonyi Vár, a magyar uralkodók koronázási székhelyéül szolgáló Szent Márton székesegyház, királyi út, Mihály kapu, Ronald kút, Jezsuita templom, Óvárosháza, Prímás palota, Nemzeti Színház. A délután folyamán szabad program a pozsonyi karácsonyi vásárban.
Hazaindulás a délutáni órákban az idegenvezető által megadott indulási helyen és időpontban.
Útiokmány: érvényes útlevél vagy személyigazolvány szükséges.
Biztosítás: külön köthető. Irodánk az utasok biztonságáról a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepénél kötött betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással gondoskodik.

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Advent Pozsonyban | Pozsony | autóbusz | Időpont: 2017-12-16 – 2017-12-16 | Ellátás nélkül | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Orient Eventive Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI