Advent Bécs

Advent Bécs, Ausztria, Bécs, 2018-11-30, Önellátás
Advent Bécs
Időpont:
2018-11-30 – 2018-11-30
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap / 0 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:64713191
4 900 Ft -tól ( | -0 %)

Leírás
Bécs egész évben varázslatos, de a legpompásabb a legtöbb látogató számára, minden bizonnyal az adventi időszak idején. A város több pontján találunk csodálatosan díszített, esténként mesésen kivilágított vásárokat.

Sokunk számára igazi hagyomány az adventi időszakban Bécsbe látogatni, érezni az ünnep közeledtét, beleveszni a vásárok kínálatába, vagy egyszerűen puncsot és forralt bort kóstolgatni.

Délelőtt sétálhatunk a Schönbrunni kastélyban, kóstolhatunk csokoládét a Bécs környéki csokigyárakban. Délután megismerhetjük Bécs titkait, fiákerezhetünk is, sétálhatunk egy nagyot a Mariahilfer Straße-n, vásárolhatunk már Karácsony meglepetéseket a vásárokban.

Programjaink közül Mindenki ki tudja választani a neki leginkább megfelelőt, ezzel próbáljuk elősegíteni, hogy minden Kedves Utasunk megtalálja a neki leginkább tetsző programot.

Már ismeri Bécset és a Schönbrunni Kastélyt is? Inkább egyedül töltene el a császári városban egy napot? Velünk ez is lehetséges!

Élvezzük együtt Bécs hangulatát, készüljünk együtt a Karácsonyra, koccintson velünk forralt borral a Karácsonyi Vásárokban idén is!
Ellátás
Ellátás nélkül.
Közlekedés
Nyugati típusú, emelt szintű autóbuszokkal.
Program
PROGRAMOK:
Utasaink 3 féle programból választhatnak:


1. Bécs – Belváros
Érkezés Bécs belvárosába – szabadprogram.
(nincs idegenvezetés)
Indulás 07.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Bécsbe, technikai megállókkal. Találkozó este 18:00 óra körül Bécsben, hazaérkezés Budapestre kb. 22:00 órakor.


2. Schönbrunn – Belváros
Indulás Budapestről 07.00 órakor, folyamatos utazás Ausztriába.
Érkezés először a Schönbrunn-i kastélyhoz, az itt található vásár felfedezése, melyre körülbelül 1 óra áll rendelkezésre. A vásár ingyenes látogatható.

(A kastély egyéni igény szerint szerint tekinthető meg. Előzetesen a Kastély honlapján tudnak az érdeklődők jegyet vásárolni. A helyszínen is lehet jegyet vásárolni, de szombati napokon sokan vannak, így nem biztos, hogy sorra kerülünk. A legrövidebb túra kb.45 perc.) Aki szeretne itt több időt eltölteni, van rá lehetősége, de ebben az esetben a Belvárosba egyénileg lehet beutazni, ami könnyen megoldható metróval. (U4-es metróvonal, a Kastélyhoz közel van a megállója. Egy utazásra szóló jegy: kb. 2.10 €/fő)

Ezt követően továbbutazás Bécs belváros. Autóbuszos és gyalogos informatív városnézés, melynek során a csoport a látnivalókat kívülről megtekinti meg.

Szabadidő a belvárosban, majd találkozó este 18:00 óra körül, hazaérkezés Budapestre kb. 22:00 órakor.

3.Schönbrunn – Csokigyár – Belváros

A program megegyezik a Schönbrunn – Belváros programjával, a különbség, hogy a kastélytól Utasaink a Csokigyárba mennek, ahol kb. 1 órát tölt el a csoport.
MINDEN NAP továbbindulás a Csokigyárba, ahol szintén 1 órát tölt el a csoport.
A belépő 6 €/fő. (helyszínen fizetendő)
Ezt követően érkezik a csoport a Belvárosba, mely program megegyezik a 2-es programtípusban leírtakkal.
Szabadidő, majd találkozó este 18:00 óra körül, hazaérkezés Budapestre kb. 22:00 órakor.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
Ha csak 1 autóbuszunk indul, - jelentkezők létszáma miatt – akkor egységesen a 3-as program valósul meg.

Felszállási lehetőségek:
- Esztergom
- Dorog
- Budapest
- Tata/Tatabánya
- Győr
- Mosonmagyaróvár

KÉRJÜK, FOGLALÁSKOR A MEGJEGYZÉS ROVATBAN TÜNTESSÉK FEL, MELY PROGRAMON KÍVÁNNAK RÉSZT VENNI ÉS HOL SZERETNÉNEK FELSZÁLLNI AZ AUTÓBUSZRA.
Az ár tartalmazza
Az utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
Foglalási díj: 1.000.- Ft/fő
Igény esetén: Betegség,- Baleset-, Poggyászbiztosítás: 350.- Ft/fő

Választott utazás: Advent Bécs | Bécs | autóbusz | Időpont: 2018-11-30 – 2018-11-30 | Önellátás | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Felszállási hely
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A megrendelés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! A későbbiekben felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az utazás pontos paramétereit!

 
A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.
 
Ha a honlapunkon keresztül foglal, leellenőrizzük az aktuális kapacitást a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező illetéket  és nem kötelező felár árát. Amint mindez megtörtént azonnal értesítjük Önt, megerősítjük foglalását. Ezután elküldünk minden szükséges dokumentumot mellyel véglegesítjük utazását! Fentartjuk az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának jogát! Az indulás pontos idejét a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt véglegesítik így ezt hamarabb nem tudjuk pontosan meghatározni.

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI