Romantikus Sri Lanka

Romantikus Sri Lanka, esküvő, nászút

Ha egy álom valóra válik...

miért ne válhatna valóra Sri Lankán, a boldogság szigetén?

Tietek lehet a legszebb esküvő vagy nászút az Édenkertben!

 

Biztosan Te is elképzelted már, milyen lehet andalogni pároddal a trópusi tájakon. Szeretted volna látni az elefántokat, majmokat, a gyönyörű trópusi madarakat közelről. Pálmafák alatt ücsörögni, és magadba szívni a szerelem mámorító hangulatát. Gondoltál a trópusok csodás virágaira, amelyek ezer színben tündökölnek, de nem üvegházban termettek, kezedbe venni és megérinteni a természetet.  Meglesni az esőerdő tökéletes létezését. Megsejteni, milyen lehetett az Édenkert.


 

Miért ne tarthatnátok itt az esküvőtöket? Most megteheted!

Tedd felejthetetlenné a pillanatot!

 

Sri Lanka, az Indiai-óceán északi részén, az egyenlítő felett 880 km-rel található. Homokos tengerpartja pálmafákban, a sziget belseje buja növényzetben és állatvilágban gazdag, teaültetvények, rizsföldek, trópusi őserdőkváltogatják egymást. A sziget nagy részét sík terület jellemzi csodálatosan dús és változatos vegetációval, monszunerdőkkel, vadrezervátumokkal, kaktuszos szavannákkal és trópusi tengerparttal. 

 


Sri Lanka palotákban, templomokban gazdag, az ősi romvárosok építészeti, szobrászati emlékei páratlan élményben részesítik az odautazót.

 

sri ella

 

Több, mint 2500 éves írott történelem, 2000 éves műemlékek, őserdők és nemzeti parkok, fantasztikus kirándulások, kókuszpálmákkal tarkított tengerpart évről évre rengeteg turistát vonzanak a világ minden tájáról. Sri Lanka neve szingaléz eredetű, mely „fénylő ország”-ot jelent. Vendégszerető lakosaival, csodálatos környezetben Benneteket is vár SRI LANKA!

 

  

A boldogság szigetén, egzotikus környezetben, pálmafák árnyékában bukkanhatunk, a Lazy Lizard Hotelre. Az ötezer négyzetméteres hatalmas kertben, pálma és mangófák, csodás trópusi virágok, majmok, madarak, mókusok, és gyönyörű panoráma várja a vendégeinket.

 

 

A Lazy Lizard Apartman Hotel Sri Lanka legszebb részén és a legismertebb beachétől, az Unawatunától, (tuk-tukkal kb. 5-10 percre), őserdei környezetben, domboldalon, csodálatos panorámával a pálmaerdőkre és rizsföldekre.

 

Csomag ajánlatunk a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Szállás
  • Félpanziós ellátás
  • Reptéri transzfer
  • Saját tuk-tuk /motoros riksa/ áll rendelkezésre, ami hozza-viszi vendégeinket a beach-re
  • Szállodánk szakácsa bevezeti Önöket a helyi konyha rendkívül különleges íz világába
  • Egzotikus, zamatos, trópusi gyümölcstállal várjuk ébredő vendégeinket
  • Saját szervezésű, környékbeli, egzotikus, egy napos programjaink, útiköltség áron magyar nyelvű túrakísérővel

Kedvező csomagajánlatunk esküvősöknek a korábban felsorolt szolgáltatásokkal: 198.000/ fő  /11 nap-10 éjszaka (szezonon kívül: ápr.1 - jan. 31)           

A repülőjegy árak folyamatosan változnak,  körülbelül 180-200.000 Ft között mozognak. Pontos árat időpontra tudunk mondani.

 

Álomesküvő egy álomszép helyszínen?

Az elmúlt évek során több vendégünk esküvőjét szervezhettük meg, és bonyolítottuk le itt Sri Lankán. Ha Te is vágysz valami különleges élményre, - amire garantálom, hogy mindig emlékezni fogtok - válasszatok minket esküvőtök helyszínéül!

 

 

A srí lankai óceánparti esküvő elemei:

Porruwa, sri lankai szertartás

Frizura, smink

Menyasszonyi csokor, kitűző

Fotóalbum 24 db fotóval, valamint CD

Trópusi virágkapu

Jármű sofőrrel az esküvő napján

Ár: 461.700 Ft

                                                                                                                                                             

(A hagyományos Srí-lankai Poruwa ceremónia: a Poruwa egy aranyozott, dekorált  pódium, bársonnyal borított lépcsőkkel amin a pár áll, amíg a ceremóniamester összeadja őket. A ceremónia időtartama kb. 45 perc és igen gazdag a tartalma. A ceremónián táncosok és dobosok vesznek részt és egy jókívánságokat éneklő lány kórus is közreműködik. Egy kókuszdió kettévágása, valamint egy olajlámpa megyújtása zárja a ceremóniát.)

 Igényelhető felár ellenében:

Elefánt a szertartás alatt és utána elefántolás

Anyakönyvvezető és hivatalos polgári esküvő

 

 

 

Engedd meg, hogy mi is részesei legyünk boldogságotok pillanatainak! Tervezzétek meg, hogy mit szeretnétek es mi megvalósitjuk Nektek!

Kérjétek egyedi, személyre szabott ajánlatunkat!